Er du klar til en udfordring?

Kom med ombord

Vi søger dygtige medarbejdere

Hos os er der uendelige muligheder for at opbygge en fremragende karriere. Wizer er en førende entreprenørvirksomhed, der er specialiseret i etablering af fibernet.

Vi tilbyder spændende udfordringer, muligheden for at påtage sig stort ansvar og en konkurrencedygtig lønpakke.

Vores virksomhed er drevet af vores dygtige og engagerede medarbejdere, og vi værdsætter deres indsats og ekspertise. Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, men til gengæld kan du forvente et stimulerende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at vokse og udvikle dig både personligt og fagligt.

Du er altid velkommen til at skrive ved spørgsmål.

E: [email protected]

Ledige stillinger hos Wizer

Mandskab i marken

Arbejdsplads med højt til loftet

Er du på udkik efter et job, der skiller sig ud fra mængden og giver dig mulighed for at arbejde udendørs? Hos Wizer os får du en unik mulighed for at arbejde i frisk luft og udføre betydningsfuldt arbejde, der har en synlig indvirkning i det område du opererer i.

Du bliver en del af en større sammenhæng – nemlig udbredelsen af lynhurtigt fibernet i Danmark. Din arbejdsplads varierer hver dag både arbejdssted og opgaver. Den friske luft bliver dit arbejdsrum hvor du hver dag udfører dit arbejde – om det blæser og er koldt eller solen bager fra en skyfri himmel – så er du engageret og arbejder på at opnå dine og Wizers mål.

Som vores nye kollega vil du arbejde i sjak, hvor du samarbejder med andre dygtige fagfolk. Vi gør meget for sammenholdet i marken og mødes til en ugentlig pølsevogn frokost – hele mandskabet.

 

Dine fordele i marken

Medarbejderforening

Nye arbejdsbiler

Pensionsordning

Nyt materiel

En god sundhedsforsikring

Pølsevogn hver uge

Administrationen

Spændende og udfordrende opgaver

Drømmer du om en karriere i en dynamisk organisation, hvor der er plads til at udfolde dine kompetencer og tage ansvar?

Vores administration er kernen i Wizer, hvor alle tråde samles. Her er vi fokuseret på at skabe struktur, effektivitet og at understøtte resten af organisationen i at udføre deres arbejde på bedste vis. Uanset dit område vil du opleve et miljø, hvor opgaverne er alsidige og udfordrende, og hvor du har frihed til at tage så meget ansvar, som du ønsker.

Vores administration består af finans, projekt, marketing, IT, HR og fiberteknik.

 

Dine fordele i administrationen

Medarbejderforening

Frisk frugt

Pensionsordning

Fri vand og kaffe

En god sundhedsforsikring

Massagestol

Frokostordning

Fredagsbar