Velkommen til

Wizer

Vi har en historik som værende en entreprenant iværksætter virksomhed, hvor det primært har været teknikken der har været i fokus. Vi har fortsat 100% fokus på at levere det bedste tekniske produkt, men har nu langt større fokus på hele kundeoplevelsen fra start til slut.

Det betyder at vores rejse nu vil have mere fokus på de bløde værdier, der sikrer at vores kunder er glade og tilfredse som naturligt vil anbefale Wizer som deres foretrukne leverandør. Ikke fordi vi altid er de billigste, men fordi vi altid har den bedste kombination af pris og kvalitet. Derfor er Wizer det sikre valg når du skal vælge en fibernetudbyder.

Frank Rasmussen
CEO

Baldur Norddahl og Mads Bennedbæk fik den indlysende idé at sikre digital frihed for flere kunder på det fibernet, som TDC ejede – og tilbyde 1 Gbit hastighed til samme pris som kunderne betalte for langt lavere hastighed.

I 2014 lykkedes det at få de første kunder koblet på TDC’s net,  så flere kunne få adgang – antallet af kunder er steget lige siden.

I 2017 begyndte GigaBit selv at bygge fibernet, Baldur og Mads så igen et stort potentiale for mere frihed for forbrugerne – der skulle mere fiber i jorden.

I 2019 blev GigaBit tildelt Børsens Gazelle pris for en indlysende hurtig vækst i regnskaberne, takket være udbygningen af fibernet.

Tempoet i Wizer (navneskifte i 2021) er kun skruet op siden – vi er i fuld gang med en slagkraftig opgradering af vores net, som betyder øget hastighed og en solid investering i fremtiden.

Mr.

Wizer

Mr. Wizer er vores trofaste følgesvend – han er en lille robot, lynhurtig og super skarp i pæren.

Uanset hvilken udfordring vi møder, så har vi ham her i ryggen til at finde en lynhurtig og klog løsning.

Mr. Wizer er mindst ligeså kvik som Wizers stiftere – datalogerne Baldur Norddahl og Mads Bennedbæk. Det var de to, som fik den indlysende idé at give flere kunder mulighed for at få adgang til fibernet.

Både Baldur og Mads er her stadig, nu med selskab af Mr. Wizer, så vi kan sikre digital frihed til endnu flere – det synes vi er indlysende.

Du kan altid
kontakte os

71 99 22 30

Mandag – Torsdag 9.00-16.30
Fredag 9.00-16.00

Forvent
hurtigt
svar