August 2023

BOLIG∙NET overtager en stor kundegruppe fra Wizer

Fra udgangen af august overtager BOLIG·NET 2500 fiberkunder samt 8500 boligforeningskunder fra entreprenøren og bredbåndsudbyderen Wizer.

BOLIG·NET byder velkommen
”Vi byder vores nye kunder hjertelig velkommen til BOLIG∙NET-familien. Vi vil sørge for god kommunikation, samt sikre en gnidningsfri overgang til BOLIG∙NET og give vores nye kunder en pålidelige og hurtige internetforbindelser samt en førsteklasses kundeserviceoplevelse. Vi er sikre på, at vores ekspertise og dedikation vil give vores nye kunder en internetoplevelse, der overgår deres forventninger.”, udtaler Anders Kjærgaard Jørgensen, adm. direktør i BOLIG∙NET A/S.

Fokusering i Wizer’s forretning
I slutningen af 2021 blev den kendte teleiværksætter Frank Rasmussen sat i direktørstolen for Wizer, og den første vigtige opgave var at sikre et salg af Wizers netværk til GlobalConnect. Salget af netværket blev gennemført i sommeren 2022. Den 1. juni 2023 overtog Fastspeed en stor del at kundebasen – og følges nu naturligt op af yderligere et frasalg.

Ønsket om at afhænde de resterende Wizer fiberkunder til en stærk aktør som BOLIG·NET, ligger i en anerkendelse af at Wizer historisk har haft et for bredt fokus, og dermed har haft svært ved at sikre den stærke og stabile kundeoplevelse. ”At drive entreprenør forretning og lave netværk for andre aktører, harmonerer ikke længere med at vi selv har kundeforholdene” udtaler Frank Rasmussen.

”Vores fokus ligger fremadrettet på det at bygge fibernet, og vi har med min erfaring fra Telebranchen, arbejdet på en helt ny software platform til underentreprenører i fiberbranchen. Platformen vil sikre en langt mere effektiv udrulning af fibernetværk, for såvel netværksejere som underleverandører – en platform vi forventer at kunne lancere kommercielt i Q3-2023. Så det nye frasalg indgår helt naturligt i vores strategi om at fokusere på at bygge fibernetværk og software hertil”.

Om BOLIG·NET
BOLIG∙NET har cementeret sin position som en anerkendt leder inden for fibernetbranchen og er det foretrukne valg for kunder, der ønsker den bedste internetoplevelse. Den tekniske ekspertise, omfattende både villa- og foreningsløsninger samt dedikerede kundeserviceteam har bidraget til virksomhedens succes. Med opkøbet fortsætter BOLIG∙NET sin mission om kontinuerlig vækst og mulighed for at tilbyde endnu flere private hjem en førsteklasses internetløsning.

Om Wizer
Wizer A/S er beliggende i Glostrup, og var en af de første virksomheder i Danmark til at gøre fibernet tilgængeligt for almindelige forbrugere. Wizer blev startet tilbage i 2013 under navnet Gigabit som tjenesteudbyder på TDCs fibernet, og begyndte tilbage i 2017 med at bygge eget fibernet. Gigabit skiftede navn i 2021 til Wizer, og arbejder i dag primært for GlobalConnect.

Parterne ønsker ikke at oplyse købsprisen for BOLIG·NETs overtagelse af Wizers kundebase.